Fotografiranje za dokumente

Fotografiramo za vse vrste dokumentov in vsakemu, poleg klasičnih fotografij, izdamo tudi E-fotograf potrdilo.Pri nas dobite fotografije za osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje in vse vrste članskih izkaznic za npr. lovska društva, ribiške družine ipd.

Sledimo času in razvoju multimedijskih vsebin saj se zavedamo, da stranke danes nimajo veliko časa, da pridejo do želenega cilja. Zato jim nudimo ekspres izdelavo fotografij do formata 15 x 20 cm, prav tako pa naredimo fotografije za dokumente, oziroma elektronsko potrdilo E-fotograf le v nekaj minutah. Nudimo tudi okvirje za fotografije.

Izdelava fotografij takoj in sistem E-fotograf

Naša storitev je hitra, saj vam fotografije ali potrdilo iz sistema E-fotograf uredimo v nekaj minutah.
Opravili smo usposabljanje pri Obrtni zbornici Slovenije in smo v sistemu E-fotograf.

Kaj to pomeni?

Zaradi novih biometričnih dokumentov so merila ustreznosti fotografije dokaj zahtevna. V našem studiu vas fotografiramo, s pomočjo programa preverimo ustreznost fotografije in fotografija je že shranjena na strežniku ter takoj dostopna uradnikom na upravni enoti. E-fotografiranje ni lokacijsko omejeno, tako nas lahko obiščete in poskrbite za nove fotografije za dokumente vsi iz Posavja, Krško, Brežice, Sevnica, kot od drugod.
S potrdilom, ki ga dobite pri nas, se nato odpravite na upravno enoto ali krajevni urad, kjer hitro in enostavno uredite dokumente.


Prednosti sistema e-Fotograf:

• ustreznost fotografije preverimo že v foto studiu
• na upravni enoti ne izgubljajo časa s skeniranjem fotografije
• ne morejo zavrniti ustreznosti/pravilnosti fotografije, kar bi pomenilo, da se morate ponovno fotografirati

povpraševanje fotografiranje krško, brežice, sevnica